onsdag 9. februar 2011

Detaljbilder.

Heisann og god onsdag:)Kjøpte noen nye gammeldagse kleklyper hos Libris i Namsos her om dagen. Var helt sikker på at jeg skulle male de hvite...men nå er jeg rimelig usikker *knis*. Tenker jeg kjøper et spann med beis, farge Drivved. Det gir en slik herlig patina av gammel drivved, og jeg elsker den fargen:) Får helt sikkert bruk for beisen ved senere anledninger også...ingenting får gå til spille:) ...og selvsagt ligger klypene i et av mine maaange syltetøyglass!


Disse sølvfargede tøflene kjøpte jeg hos Kid for 20 kr i fjor høst...på salg:) Synes de er så pene, så de får stå på stas i stua...enn så lenge:)

Nammm...kakao m/krem:)


Ha en fortsatt fin onsdag
Klem Marianne:)

5 kommentarer :

 1. Hei hei Namsosjente! Så artig! Jeg har bodd og studert i Namsos i 4 år, så den byen har en liten del av mitt hjerte:)
  Tusen takk for koselig hilsen på min blogg. Blir såå glad. Så spennende utdannelse du holder på med også. Hvis jeg var helt nødt til å bytte jobb, og velge helt på nytt, ville jeg også valgt det. Men heldigvis har jeg det så bra i den jobben jeg har, så der vil jeg bli gammel:) Nå skal jeg legge deg til som følger, så skal jeg kose meg med å titte litt på den fine bloggen din. Ha en fin kveld i trivelige trøndelag. Klem Anki

  SvarSlett
 2. heisann :) og tusen takk, prøver å skille meg litt ut da vet du...men jeg prøver ikke. Det er slik jeg er. Hyggelig å se andre trønderblogger. Så koslig blogg du har. legger meg til som følger,

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei hopp
  Klypene kan du få litt chabby ved å dyppe de i mørk kaffe også. Da blir de litt skjoldet og ser gamle ut. Veldig enkel måte.
  Fine bilder fra Maison under her også.
  God natt fra meg
  Randi

  SvarSlett
 4. Så koselig med de klypene oppi glasset.
  Og så la jeg merke til radioen bak skoene ;)
  Jeg har en datter som er veldig musikkinteressert og hun liker godt vinylplater. Hun kjøpte seg ny platespiller i høst :) Enig med deg i at coveret var knallfint.Kunne tenkt meg åkjøpe den til datteren min.
  Godnattklem fra Ingunn :)
  Ps. Bloggen din er flott !

  SvarSlett
 5. Så koselig at du liker bloggen min, og at du har lagt deg til som følger :-D

  Klem Karianne

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...