søndag 4. desember 2011

2. søndag i advent...

...og snøen laver ned her i Namsos. I skrivende stund hører jeg på Enya's julemusikk ... passer i grunnen godt til den sakrale stemingen jeg føler på:) Dagen i dag står i hvilens tegn. 
I dag skal jeg bare sose rundt og kose meg, høre på mer julemusikk, lese Agatha Christie's Hercule Poirot og kaaaanskje finne på noen små julepuslerier. 

I morgen blir det mere aktive oppgaver å henge fingrene i , som å henge opp flere hyller på kjøkkenet og å få på plass tallerkenhylla, julegaveinnkjøp +++.
I kveld blir det, som seg hør og bør, boller og kakao m/ krem, julefilm og masse masse kos sammen med familien.
I går kveld ble det den enkle varianten servert. Pølser og deig snurret rundt...enkel og god kveldsmat. Og sammen med julefilmen "The Holiday", ble det en riktig så fornøyelig aften i heimen:)Døra som står på kjøkkenet har fått "vrangen ut", og vips så ble den julete:)Ønsker dere alle en riktig fornøyelig 2. søndag i advent.


8 kommentarer :

 1. Takk for at du stakk innom meg på bloggen min :) Fin blogg du også har, nå kom den rette julestemningen :)) Sne?? Heldige dokker!! Skjønner du har god musikksmak, Enya passer fint som avveksling til julemusikken. Ha en fortsatt 2. søndagiadvent

  SvarSlett
 2. Oj oj oj for en dør. Så lekker med den røde fargen og konglekransen nydelig.
  Velkommen som følger på bloggen min. Litt sent til å takke men jeg har betennelse i skuldrene så pc tid har blitt kraftig amputert i det siste.
  Du frister veldig mye nå. Jeg har hatt lyst på boller i flere uker og asagt at til helga skal jeg bake så har helga kommet og ingen boller har det blitt. nå kanskje blir det. nam nam!

  SvarSlett
 3. Åh, for en fin dør! Masse sjarm!:)
  Fristende matbilde du viser! Jeg har ivertfall vært fornøyd med den kveldmaten, hørtes skikkelig koselig ut :)

  SvarSlett
 4. Hørtes ut som noen herlige planer! Har akkurat helt nedpå med litt kakao jeg også. Og enfilm er vel ikke langt unna.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 5. Herlig med planer :)
  Du så herlig det var med hjertet på den døra!
  Sååå deilig ut all den maten!
  Kos deg i førjulstiden!
  Klemmer

  SvarSlett
 6. Så stilig den døra ble. Kjempefine bilder også. Du e bærre døkti.
  Lampeskjemen ble helsuper. Hermer den om jeg får altså. Noe ala den vil jeg også ha. Meeen jeg har ikke noen pelshale.....finner vel noe i kassene på loftet.
  Ha en riktig så koselig kveld og ny uke
  klem
  Randi

  SvarSlett
 7. Hørtes ut som den perfekte 2.søndag i advent:-) ønsker deg en fin-fin uke mot 3.søndag i advent :-) Klem Trude

  SvarSlett
 8. Det virker som dere har hatt en kjempefin dag! Det er viktig å gjøre som du å kose seg og ta det med ro i denne tiden også! :) Smart med deigen på pølsene, det skal jeg prøve å huske på!! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...