onsdag 28. desember 2011

4. juledag....

...og juletreet på rot er en saga blott!! En overivrig husmoder på toppen drukna det - tror jeg;) I allefall så var jeg meeeeget redd for at det skulle få for lite vann - dårlig erfaring fra tidligere år - noe som endte i oversvømmelse i potta. Skulle tro Dagmar hadde kommet innomhus med oversvømmelse og granbardryss. 

Men fruen på toppen skal ha tre med lys og kuler, så da ble greina jeg fant i fjæra i sommer god og ha. Litt lys snurra rundt og rundt og rundt + kuler og stæsj = alle i familien fornøyde. Jeg har bare en sååååå forståelsesfull familie, som finner seg i mine prosjekter:)
Kattene ble dog noe forvirret over det nye "juletreet". Det ble noen runder med snusing og utforsking før de slo seg til ro med det nye vidunderet, som for syns skyld står på juletrefot:)En riktig flott 4. juledag til dere alle:)


8 kommentarer :

 1. hehe.....du er jo bare så søt :-) juletreet ditt ble riktig så fint det jo :-) Ønsker deg fortsatt fine dager :-) Klem Trude

  SvarSlett
 2. Treet ble jo kjempestilig.

  God romjul til deg også.

  Klem Bente

  SvarSlett
 3. Det var jo en fin erstatning da :) Kanskje julen varer helt til påske da, så er det bare å bytte pynten :)) Ønsker deg en fredelig romjul, klem Tone

  SvarSlett
 4. Det ble jo tøfft, og veldig miljøvennlig.
  Ha en fortsatt fin romjul
  Anita :-)

  SvarSlett
 5. Et absolutt bra alternativ til treet det der:)
  fortsatt fiiin dag
  klemklem

  SvarSlett
 6. Hei:)

  For et fint tre, det ble jo skikkelig stilig! Så kreativt og vakkert!

  En fortsatt fin romjul til deg også:)
  Klem Line E.

  SvarSlett
 7. God romjul til deg!
  Høres ut som du har en koselig jul. Reservetreet ble jo kult da! Må le når du skriver at de rundt deg er sååå forståelsesfulle. De er det samme her hjemme, helt til jeg forsøkte å la adventstreet (litt likt ditt) bli årets juletre! Ha, ha, DEN gikk de ikke med på altså! Det går en grense, skjønner jeg. :) Så her måtte edelgranen inn i stuen. Dermed basta!

  Takk for alle dine koselige kommentarer gjennom året som snart er over, Marianne, jeg håper vi blogges mye i det nye året som ligger foran oss!

  GODT NYTT ÅR!

  Stor klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 8. Hei hei. Du har vunnet give away inne hos meg du ;). Send meg gjerne et pip på mailen: madelen@smidsrod.no

  Klem Madelén

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...