mandag 6. februar 2012

Eeeeendelig...

...har fruen i huset gått til anskaffelse av DYMO!!
Etter en lang og intens leting i alskens butikker, fant jeg endelig en god gammeldags Dymo. Å jo da, denne nymotens Dymo-greia hadde butikkene i bøtter og spann av, men jeg var meget bestemt på en god gammeldags en, der man dreier på hjulet og trykker ned for å få frem bokstavene. Og sist, men ikke minst, bokstavene var og skal fortsatt være i 3D, intet mindre!Husker så godt min barndoms Dymo *sukk*. Der satt jeg 
med små ivrige barnehender og lagde merkelapper til 
den store gullmedalje...
...og til min mors store fortvilelse. Alt som hadde en 
"klistrebar" overflate skulle få en merkelapp av Dymo. Nå er jeg endelig en lykkelig eier av min egen Dymo igjen, ervervet hos Clas Ohlson. Nok en gang slår jeg et slag for Clas Ohlson - de er og forblir min favorittbutikk!!

Ha en riktig så flott mandag:)19 kommentarer :

 1. Grattis med DYMO!!
  Skriv i vei!!
  Fin mandag til deg!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 2. Joda, jeg husker dymoen. Jeg fant aldri noen sånn, da jeg var på leting. Og endte opp med de moderne greiene, som jeg aldri har vært helt fornøyd med. Uten at jeg har vist hvorfor. Men selvfølgelig er det pga den manglende 3D`en. Så da får jeg jo ta en tur på Clas Olhson, ingen tvil om det. Hilsen Grethe

  SvarSlett
 3. hei du - jeg fant akkurat den samme Dymoen før jul, i den samme butikken:))) jeg starta også med å lete på "dyrere" steder, og så var den så tilgjengelig for en billig penge - sånn kan det OGSÅ være:))) (For èn gangs skyld var det jeg ønsket meg billigere enn jeg trodde he he ...) Ha en strålende mandag - det skal jeg, i regn, og med presserende faglesning:)

  SvarSlett
 4. Dymo er absolutt ok å ha i hus:D Stilig bilde av deg btw;)

  SvarSlett
 5. Det er moro når man finner det man leter etter og i tillegg opplever at prisen er mer enn overkommelig som det alltid er på Clas Ohlson! Jeg har fortsatt min gamle Dymo fra "barndommen" og passer på den som en "smed"! Ha en flott dag videre!

  Klem fra Tone

  SvarSlett
 6. Grattis med DYMO :-) Tusen takk for koselig hilsen hos meg. Kaffe og skravlings med Fru Fransen, når vi besøker Namsos i sommer. Hadde vært GULL, det bare må vi få til
  :-) masse klemmer fra Trude

  SvarSlett
 7. Da vet jeg hvor jeg skal lete neste gang jeg drar på bytur! Har lett etter en slik jeg også!:) De kan jo brukes til ALT!!:)

  Klemmer

  SvarSlett
 8. Jeii!:) Så kjekt!
  Ikkje så lenge sidan eg kjøpt min fyrste heller, det er kjempe kjekt.

  God vekestart, klem:)

  SvarSlett
 9. Clas Olson ja.... og jeg som har lett og lett etter DENNE dymotypen, lenge! Takk for at du tipset meg, må jo ha da;))

  SvarSlett
 10. Clas Ohlson har masse geniale ting ja!
  Jag ääälskar DYMO, så funderar också på att skaffa mig en...

  Ha en härlig dag! Kram Joy

  SvarSlett
 11. Heisann, tusen takk for tidenes koseligste kommentar inne på bloggen min. Slike som deg sprer virkelig solskinn i hverdagen. Kjempefin blogg du har. Dymoen er nesten blitt en uunværlig ting ihvertfall hos oss. Superpraktisk og fin samtidig! Ha en riktig fin uke:-) Hilsen Christine

  SvarSlett
 12. HIhi, kjøpte slik jeg også før jul. Brukte den på julekortene, ble LITT lei av å trykke ut god jul og godt nytt år for å si det sånn....men kule kort ble det;-)

  Tøff tekst på bildet!

  God tirsdag videre!

  SvarSlett
 13. Heia Fru Fransen. Håper livet er bra i Namsos! Fiiint med dymo ja:) Heldige oss som har fått til fine døtre. Nå kan vi glede oss til barnebarna kommer vi vettu;) Fin uke til deg og
  Klem Anki

  SvarSlett
 14. AKKURAT en sånn Dymo har jeg vært på leting etter i lang tid. Jeg liker heller ikke de nye digitale maskinene, jeg vil ha en ordentlig gammeldags sak. Nå bærer det rett til Clas Ohlson - takk for tips!

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 15. Hei på deg.
  En skikkelig Dymo, sånn som jeg husker den.... ;)))
  Her i huset har mannen kjøpt en sånn nymotens sak, gjett om fruen ble skuffet ;)))
  Tusen takk for tips!
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  Klem, Monica

  SvarSlett
 16. Grattis med Dymo! De har mye bra på Clas Ohlson ja.
  Ha en fin dag!
  klem Hege

  SvarSlett
 17. Så herlig disse og takk for link. Har også lett etter en slik. Biltema og Claes Olson are my ultimate favorites.
  Ha en nydelig dag i sola. Våren sniker seg innpå
  Klem
  randi

  SvarSlett
 18. Åååå jeg som alltid hadde lyst på slik som yngre!Nå skal jeg rike unnskyldningen for det det er verdt;ungene har sikkert veldig lyst på en slik så da er det best å komme seg inn på nærmeste Clahs Olson.Så kan jeg snikemeg til å låne...klart jeg har en baktanker,men tenk her har hi muligheten til å gjøre alle fornøyd:)
  Det er ikke alltid like enkelt;)
  Takker for tips!!!!
  Toveklem:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...