fredag 11. november 2011

Gratulerer...

...til hjembyen min med Rock City og Rica Rock City Hotel.

I dag, den 11.11.11 kl. 11.11, var det duket for åpninga av Rock City og det nye hotellet Rica Rock City Hotel i Namsos. Som seg hør og bør labba jeg og en venninne i veg til åpninskonserten kl. 11.11.

En rekke artister fra Namsos sto for underholdningen. Elever ved musikklinjen og danselinjen ved Olav Duun Videregående holdt en forrykende åpning av konserten. Ellers medvirket bl.a. Askil Holm, Chand og Stein Ingebrigsten - og sist, men ikke minst - gjenforening med Namsosbandet Prudence. Artistene ble høytidelig presentert av konferansier Frode Alnæs.

Vi var ute i god tid må vite, og bunkra opp med kaffe og boller kjøpt hos Narvesen. Værgudene holdt en hånd over Namsos, sol fra skyfri himmel strålte om kapp med artistene på utescenen - det ble en kald, men dog en meget fornøyelig opplevelse:)Ønsker alle en riktig fin fredagskveld:)


4 kommentarer :

 1. Koselig å se bilder fra Namsos,det er en by vi er utrolig glad i , for vi har jo farmor i Namsos der :-) Ønsker deg en toppen helg Marianne :-) Klemmer fra Trude

  SvarSlett
 2. Gratulerer med den store dagen i Rocke byen :)
  Ha ei kjempefin helg
  Klem Sissel

  SvarSlett
 3. Så fiiin pute du hadde vunnet! Heldig med den ;) 3 premier på 1 mnd, da... Det er urettferdig.. :p Men jeg skal ikke klage, jeg vant boken fra Home&Cottage nylig.. LOVE it!! ♥

  Godnattklem!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...