søndag 23. oktober 2011

Søndag...
 ...og kosedag:) 
I dag har jeg gjort ingen verdens ting - bortsett fra rydding på terassen, klesvask og middagslaging da *hihi* Det er så utroooolig godt å sløve lenge i pysjamasen en søndags formiddag, bare nyte stillheten og roen og spille favorittmusikken på Spotify.

I går var dagen mere travel, da det var bursdagsfeiring i det Fru Fransenske hjem. Frua herself fylte 43 år (kan ennå ikke fatte det):)Fikk blant annet et flott skilt og sinklykter av min sønn og svigerdatter...måtte selvfølgelig stæsje med en gang jeg:) Det ble en lang dag med kakespising, så lavkarbo'n gikk fløyten kan man si. Men jeg nøøøøøt hvert et kakestykke...og det ble noen skal vite:)I kveld blir det å benke seg ned forran TV'n med hjemmelagede scones, kakao med krem og Åndenes Makt sammen med datteren...gledings!!!

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndagskveld:) 

 

6 kommentarer :

 1. Utrolig mye fint du hadde fått, ME LIKE. Ja, det er deilig å bare sløve sseg enkelte dager, man trenger det. Ha en fin kveld videre.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 43-unge år :-) Koselig med bursdagsfeiring med ungene, og så mye fint du fikk :-) Ønsker deg en toppers uke :-) Klemmer fra Trude

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen. Du e jo bærre ungdommen jo(2 år ungre enn meg) Er du skorpion?
  Nydelig stillebein du har lagd. Jeg skulle gitt mye for ett makan vindu til dette.
  Ha ei fin ny uke.
  klem Anki

  SvarSlett
 4. Hei:)

  Trenger noen sånne sløve dager innimom, deilig det:)
  Gratulerer med dagen! Så mye fint du fikk, de lyktene var kjempestilige:)

  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med dagen som var!! Så fiine gaver du har fått og bildene dine er jo bare vakre som alltid <3! Ønsker deg en herlig mandag! Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Så mange flotte bilder.me like,og gratulerer med overstått bursdag,ha en flott mandag,klemmer hege

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...