onsdag 12. oktober 2011

Kjøkkenbord...

...og wallsticker - lykken er stor.
Nå har jeg bodd i leiligheten i over 1 mnd., og like lenge vært på leting etter akkurat DET kjøkkenbordet. Måltider er blitt inntatt ved stuebordet, noe som ikke er helt min greie. Mat og TV synes jeg ikke hører sammen, jeg vil heller at praten går livlig under måltidene. 
Kriteriene for et kjøkkenbord er som følger: Det skal ikke ta for stor plass, da mitt lille kjøkken ikke tillater noen former for utskeielser på den fronten. Bordet ha 2 klaffer, slik at jeg får ekstra plass når anledningen byr seg. Og sist men ikke minst - helst med rørbein, da jeg har 4 kjøkkenstoler i den samme stilen. Begeistringen steg til uante høyder da jeg kom over et slikt bord i dag på en bruktbutikk, og det til en kontovennlig sum av kr. 100,- ...med hvitlakkerte rørbein:) 

 Noen strøk lys grå maling på bordplaten... og bordet kommer til å bli supert!


Wallsticker fra Ciro...flott og enkel.
2 kommentarer :

 1. O lykke....kjenner føelsen når man endelig finne akkuratt DET man har lett etter. Bordet var jo kjempefint......Og veggordet er bare nydelig, som du sikkert har fått med deg så er jeg helt gal etter veggord :-) Tusen takk for koselig hilsen hos meg :-) Ønsker deg en super-duper Onsdag :-) Klem Trude

  SvarSlett
 2. Knallfint bord og det er sååå herlig når man finner akkurat DET man har lett etter ,)) *J i p p i*
  Ønsker deg en strålende fin dag!!
  Klemmer fra meg,
  Anki

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...