onsdag 16. mars 2011

Travle dager...

De siste dagene har vært en smule travle kan man si. På søndagen bedrev vi rydding i garasje og kjeller. Mandag kjørte vi til Kolvereid for å kjøpe bil, og en aldri så liten sightsing ble det også tid til. Har aldri vært på Kolvereid, selv om byen ligger et "steinkast" unna Namsos:) 

I dag har det vært visning på leiligheten vi leier. Vi har leid en leilighet i en 2-mannsbolig i 2 år, i påvente av at vi skal flytte til Trondheim til sommeren. Nå ligger huset ut for salg, så i kveld har det vært rimelig gjennomtrekk her i huset på Prærien. (Ja, det heter Prærien der jeg bor altså). 

Etter endt visning måtte vi rushe til butikken for å handle middagsmat. Middag var det ingen som hadde tenkt tanken på (i visningskaoset), før en utsultet tenåring proklamerte sitat:" Æ hoill på å sulte ihjæl mamma, e d snart middag?"  sitat slutt. Nå hører det med til historien at hun blir 18 år om 5 mnd...hmmm.

Nå har jeg endelig fått tid til å sette meg ned ved min etterlengtede PC, dog noget sent på kvelden... men som jeg så ofte sier: pøtt pøtt:)


Disse bildene er tatt på Hofles - fergeleie på Kolvereid-siden. Var så heldig å fikk fange det fantastiske lyset på mobilkameraet.
Etter endt bilkjøp ble nærmeste bensinstasjon neste stopp. Bilkjøp blir man sulten av stadfestet gubben, og da er ikke Esso-pølsa å kimse med:)
Jeg og gubben satt og kosa oss med hver vår pølse og ante fred og ingen fare ...helt til en i reisefølget kom bort til meg og lurte på om jeg hadde sett hva som var i den andre enden av Esso-sjappa. Mneeeiii, sa jeg med munnen full av pølse og dressing, og lurte på om han siktet til olje, wonderbaum og vindusviskere...? Could'nt care less liksom!

Det var enda godt jeg hadde fått svelget unna pølsefesten før jeg toget inn i det aller helligste, ellers tror jeg pølsa hadde gått vrangt.
Der åpenbarte det seg en "interiørbutikk" med de skjønneste ting og tang...og jeg som hadde lovet gubben at denne turen kun skulle fokuseres på BIL *sukk*.
Men gubben er snill han, så en liten ting fikk bli med meg hjem *knis*

Dette lille bedårende veksthuset fikk bli med meg hjem fra Esso'n på Kolvereid:)Award!


Så har jeg fått hele med 2 awarder mens jeg har vært fraværende. Jipppppiiii!!
 Jeg bøyer meg ydmykt for dere begge...

En Inspirerende blog-award fra kreative og søte Anki med den flotte og inspirerende bloggen Hummer og Kanarifugl. Tusen tusen takk søte Anki.

En inspirerende blog-award fra søte og gode Alva med den kreative og inspirerende bloggen Alvas Hobby. Tusen tusen takk til deg søte Alva.

Disse bloggene er verdt å besøke... noe jeg anbefaler på det varmeste!

Jeg skal plukke ut 5 blogger, for hver award, som har under 100 følgere.
Hvem jeg velger å sende award til kommer i neste innlegg.


Ønsker dere alle en flott onsdag:)


14 kommentarer :

 1. Gratulerer med adward, ny bil og ikke minst det utrolig søte veksthuset. Fine bilder, må være et bra mobilkamera.

  Ha en fin dag videre :-)

  Klem fra Veronica :-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med Awardene.Det er fortjent :-)
  Kjenner til det du forteller med travle dager, her går det også i "turbo-fart" innimellom :-)
  Verden er ikke stor,her sitter jeg på andre kanten av landet men vi har familie på Prærien :-)
  Ønsker deg en toppers dag, her skinner sola så nå er det snart VÅR :-) Klemmings

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Hyggelig å ha deg tilbake;)
  Gratulerer så mye med award. Det er velfortjent:)
  Flotte bilder du viser:)

  Ha en flott onsdag:)
  W

  SvarSlett
 4. Hei:)
  Så fine bilder du har tatt på turen:)
  Det veksthuset var kjempefint! Spennende å ramle over interiør butikker man ikke vet noe om:)
  Ha en flott dag!

  Klem Line E.

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder! Grattis med award,(har fått en selv også;) av den flotte bloggen til "Anniken og mammas lille verden" som jeg følger med stor glede. Lykke til med hussalg og flytting, det blir travle tider hos dere. Søt veksthus du fikk kjøpt deg, klem fra Mona

  SvarSlett
 6. Gratulerer med award, ny bil, noen fantastiske bilder og atpåtil en vakker souvenir fra Shell! Puh! Driftig dame! :D

  SvarSlett
 7. Heia i soooolen.
  Kolvereid ja...Norges minste by. Morsom lesing om pølsa nesten i halsen....tenk interiør på shell da. Nydelig det veksthuset. Nesten verdt en tur bare for å se. Det er vakkert langs fjorden nå i disse dager. Lykke til med salg av hus.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ny bil og det kjempe fine mini-veksthuset. Gøyt å komme over små overraskelser i hverdagen.

  SvarSlett
 9. Grattis med bilkjøpet.Morsomt å lese om Kolvereidturen,bor ikke så langt derifra. Er nærmeste handlested for meg, så er der minst en gang pr. uke for å "bonkre" opp kjøleskapet. Ser du hadde vært innom ESSO og der har de en kjempeflott interiørbutikk ja i forb. med stasjonen. Det er faktisk sønnen min og svigerdatra som driver denne og er stadig innom der selv jeg og titter:))
  Skjønne bilder du hadde tatt på turen.
  Kos deg og lykke til med salg av hus.
  klem Sissel

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med awarder, ny bil og det nydelige veksthuset! flotte bilder du har tatt!
  Ha en super helg:)

  SvarSlett
 11. gratulerer med både ny bil og award. Veksthuset var jo bare så skjønt. Det er altfor lenge siden jeg har vært og brukt penger (bortsett fra turen til new york i helgen hihihi), det er vel kanskje på tide da. klem Helen

  SvarSlett
 12. Hei igjen:)

  Det ligger en award til deg hos meg:)

  Klem Line E.

  SvarSlett
 13. He igjen..har selv vært borte fra blogging en stund. Dattera har flyttet ut av redet og det ble en del å hjelpe til med i den forbindelsen. Vi har Esso her i byen, men den har en vesentlig mangel skjønner jeg..

  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 14. Utrolig nydelige bilder! Likte spesielt godt det første bildet tatt på Hofles.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...