tirsdag 3. januar 2012

Etter den søte kløe...

...kommer den sure svie! Kjenner at kroppen er noget mettet etter julens fråtserier, og stappet er den både her og der. Det kjennes at det er blitt mye god mat og godis, og fiiiiint lite mosjon i julehøytiden. En heller dårlig kombinasjon, noe jeg kan si i etterpåklokskapens ånd:) 

Etter prøving av et par støveletter forleden dag (som for øvrig er sånne som MÅ HA), ble jeg meget betenkt angående min nåværende fysikk i de nedre extremiteter...nærmere bestemt leggene. Jeg fikk ikke igjen glidelåsen i støvelettene med dongeribuksa nedi!! 
En omtenksom og empatisk butikkmedarbeider fikk tunga på glid, og det hagla med gode råd innimellom mine sukk, eder og galle. Kanskje kunne jeg prøve med tights i stedet for dongeri, de kler foten din såååååå godt og læret vil garanteeeert utvide seg! 
Jeg ble mer og mer varm rundt ørene, og det var like før jeg spurte dama om hun solgte gaffateip til det ustoppelige kjeftamentet hennes. Men støvelettene SKULLE jeg ha, med eller uten dongeribukser nedi... så de fikk bli med meg hjem. Da blir det å bruke tights enn så lenge *hihihi*

Julemarsipan, julekaker, sjokolade, desserter og brus er herved byttet ut med dette!!10 kommentarer :

 1. Så fornuftig, og så godt det ser ut! :) Ha en hyggelig kveld :)

  SvarSlett
 2. hehe..... Frua her i huset har latt bilen stå og gått fram og tilbake på jobb denne og forrige uke, og det er IKKE fordi jeg synes det er så utrolig gøy å gå i regnevær :-)Ønsker deg en flotters uke:-) masse klemmer fra Trude

  SvarSlett
 3. LOL :) Ja, jeg har prøvd å IKKE ta sjokolade...holdt akkurat en dag :-) Må nok handle inn frukt og grønnsaker slik som deg og komme meg litt ut å gå en tur. Den dørstokk mila er laaaang. Ha en sunn og fin uke!

  SvarSlett
 4. Frukt og grønt ser da skikkelig fristende ut når det blir presentert på denne måten! Slapp av, vekta normaliserer seg igjen etter juleutskeielsene men det er jo aldri skadelig å spise litt sunt og godt innimellom heller da :-)

  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Hei og takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Ja, jula er ei slik tid der kiloene fester seg fortere enn svint. Siden eg har vert sjuk denne jula, har eg faktisk tatt av et par kilo (Det har ALDRI skjedd før !!!)
  Fristende fruktbilder. Ha fine januardager. Klem.

  SvarSlett
 6. Godt nytt år. Dette så MYE mer fristende ut enn julemarsipan og godsaker nå ja. Fikk i meste laget her i jula også :-)

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei du - her har du fått ny følger:) Artig å finne fine blogger fra Namdalsområdet - har jo ikke så rent liten tilknytning der da - og sønn/barnebarn i Namsos:) Gave til meg sjøl nå på nyåret er å finne noen nye fine blogger å kose meg med fast - og din ble en av de to første:)) Gleder meg til å holde følge - Klem fra Nordmøre

  SvarSlett
 8. HUff da..., men til skjørt og strømpebukser da?? Tipper det går bra!!
  Klem♥

  SvarSlett
 9. Ha ha...jeg fikk noen lekre støvletter selv til jul, som gikk rett i retur...nettopp pga leggene;-)
  Nå skal det sies at modellen var italiensk, men de fikk meg til å føle meg som en skikkelig budeie der jeg slet med å få glidelåsen opp:)

  Slutt på julemarsipan her i huset også,- fruktfatet ditt fristet mye mer!


  Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 10. Hei og godt nytt år til deg også,håper at du og dine hadde en flott jul og nyttårsfeiring.

  Av erfaring kjøper jeg ikke nye sko eller støvler i januar,hehe,ikke klær heller.
  Ha en fortsatt flott uke,og gleder meg til å følge deg videre i 2012.klemmer hege

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...